Keresés

Olcsó roaming díjak nemzetközi telefonkártyával - CitySIM

2015.11.16 10:25

CitySIM nemzetközi SIM kártya!                                                                                                                            

A világ 197 országában működik!

A CitySIMnek nincs havidíja!

Nincs kötelező feltöltés!

A kártya nem évül el!

Akár 85-90% megtakarítást jelenthet a roamingdijakkal szemben!

A hívásfogadás ingyenes!

Az sms 0,06 EUR (kb. 18 HUF)-tól, az internet pedig 0,59 EUR/Mb (kb. 177 HUF)-tól!

Két CitySIM bárhol a világban egymás közt 0,19 EUR/perc-ért (kb 57 HUF) beszélhet!

 

Utazásaink után kellemetlen telefonszámlát találhatunk itthon, ha nem gondolkodunk előre. De van megoldás, hogy akár hazai tarifákon beszéljünk USA-ban is, és nem kell lemondanunk a telefonálásról, e-mailekről, Facebookról vagy a Viberről és Skyperól.

A magyarországi szolgáltatók rendkívül magas áron kínálják a hívásdíjakat, smseket és az adatforgalmat. Jelenleg általában a következő díjak érvényesek: hívásindítás 700 HUF/perc, hívásfogadás 210-250 HUF/perc, sms küldés 170-210 HUF, internet 3000-4000 HUF/Mb, így a Viber és Skype beszélgetések díjai is az egekbe rúghatnak, de ez Facebook bejegyzés és több ezer forintba kerülhet. Az árakat minden esetben ellenőrizzük a saját szolgáltatónknál. Sok hazai csomaghoz nem is elérhető szolgáltatás a roaming.

Hogy kiküszöböljük a meglepetéseket és a horror számlákat, javasoljuk nemzetközi SIM kártyák beszerzését. Ezek rendkívül olcsó roaming díjat biztosítanak több országban, így nincs több elveszett feltöltés vagy telefonhívás.

TS_user_street_US_jpg

CitySIM nemzetközi telekommunikációs szolgáltatás USA-ban és a világ 197 országában
Az elérhető SIM kártyák közül ajánljuk a CitySIM nemzetközi SIM kártyát, amely Magyarországon is megvásárolható még indulás előtt és a legszélesebb körben nyújt komplex szolgáltatást a legkedvezőbb árakon. A CitySIM nem csak USA, Kanada, Puerto Rico és Mexikó esetén kínál rendkívül jó szolgáltatást, de a világ 197 országában működik. Így az amerikai utunk után, a jövőben minden utazásunkkor használhatjuk és vagyonokat takaríthatunk meg a használatával. A feltöltőkártyán gondoskodjunk megfelelő egyenlegről indulás előtt. A CitySIMnek nincs havidíja, nincs kötelező foltöltés, és a kártya nem évül el. Amikor épp itthon vagy és nem használod, akkor semmilyen költség nem keletkezik rajta, de amikor újra útnak indulsz, a CitySIM készen áll az újabb kalandokra veled. Csak használd és spórolj.

Amerika esetén rendkívül nagy, akár 85-90% megtakarítást jelenthet egy ilyen kártya: a hívásindítás USA vagy Kanadába 0,25/perc (kb. 75 HUF), bármely más telefonszámra 0,39 EUR/perc (kb. 117 HUF), a hívásfogasás ingyenes, az sms 0,06 EUR (kb. 18 HUF), az internet pedig 0,59 EUR/Mb (kb. 177 HUF).Így összehasonlítva a magyar szolgáltatók roaming díjaival, egy átlagos felhasználó több tízezer forintot spórolhat meg egy út során.

A CitySIM hálózaton belüli kapcsolattartás még kedvezőbb
Ennél is kedvezőbb, ha a CitySIM kártyánkról egy másik CitySIM számot hívunk. Amerikai tartózkodásunk során, barátainkat és rokonainkat 0,19 EUR/perc-ért (kb 57 HUF) hívhatjuk a CitySIM számaikon, akár USA-ban vannak velünk, akár Magyarországon, akár bármely más országban a világon. És fordítva is igaz, ők is ennyiért érnek el minket. Ráadásul a hívásfogadás ingyenes!

Az okostelefonunk pedig újra okos lesz! Bátran használhatjuk a telefonunkat ugyanúgy, mint a helyiek. Hívhatjuk a barátainkat, rokonainkat, feltölthetjük élményeinket a Facebookra, megnézhetjük a leveleinket, cseveghetünk Viberen vagy Skypeon, csak úgy, mintha itthon lennénk.

Külön érdekessége, hogy amerikai utunk során extra szolgáltatásokat is kapunk a SIM kártya mellé. Így például belépve az Egyesült Államok területére, felcsatlakozva a hálózatra, azonnal kapunk egy amerikai mobilszámot is az eredeti nemzetközi mobilszám mellé!

További információért kattints a honlapra:

www.citysim.net

CitySIM kártyádat utazás előtt itt is beszerezheted.

Vissza

© 2014 Minden jog fenntartva.